top of page

MIJN VERHAAL

Wat mij drijft

20200418_175550 (1)_edited.jpg

Vanaf mijn tiende begon ik toneelstukjes in elkaar te zetten. Zelfbedachte verhalen in een theatraal jasje die ik wekelijks voor de klas mocht tonen. Dit opende de deur naar mijn creatieve brein. Later speelde ik vol passie bij theaterverenigingen en weer later volgde ik een regieopleiding. Met veel plezier en energie speelde, regisseerde of bewerkte ik theaterstukken. 

Sinds een aantal jaar is het schrijven erbij gekomen. Ik heb een sterke, intrinsieke drang om verhalen te creëren. Door verhalen te schrijven, kan ik mijn creatieve energie kanaliseren en tegelijkertijd mijn fantasie de vrije loop laten. Van de korte verhalen belandde ik in een jeugdboek, 'Eiland 78' en toen ik aan mijn tweede boek 'De Zonnesteen' begon, ben ik een schrijfopleiding gaan volgen. Ik wilde meer en had de behoefte om mezelf te ontwikkelen als schrijver. Hier leerde ik meer over het hoe, verschillende perspectieven en de wil en de weg. Ik schrijf graag intuïtief. De vrijheid om mijn vingers het verhaal te laten vormen maakt dat ik mezelf regelmatig verras. 

 

Momenteel schrijf ik een fantasyroman en tussendoor publiceer ik korte verhalen op mijn site. Zo’n uitstapje naar een kort verhaal geeft mijn hoofd de ruimte om iets nieuws te creëren en daarna weer terug te keren naar mijn langere verhaal.

Het houdt me in beweging. 

Over mij: Over
bottom of page