MIJN VERHAAL

Wat mij drijft

20200418_175550 (1)_edited.jpg

Vanaf mijn tiende was ik al actief in de toneelwereld. Van schooltoneel naar theaterclubjes en later een regie-opleiding. Met veel energie speelde, regisseerde of bewerkte ik theaterstukken. Sinds een aantal jaar is het schrijven erbij gekomen. Ik heb een sterke, intrinsieke drang om verhalen te creëren. Door korte verhalen te schrijven, kan ik mijn creatieve energie kanaliseren en tegelijkertijd mijn fantasie de vrije loop laten. Van de korte verhalen belandde ik in een jeugdboek, 'Eiland 78' en toen ik aan mijn tweede boek 'De Zonnesteen' begon, ben ik een schrijfopleiding gaan volgen. Ik wilde meer en had de behoefte om mezelf te ontwikkelen als schrijver. Hier leerde ik meer over het hoe, verschillende perspectieven en de wil en de weg. Ik schrijf zowel voor volwassenen als voor kinderen, het geeft me allebei enorm veel plezier.

Ook raakte ik geïnspireerd door Jacoba van Beieren. De combinatie van fictie en werkelijkheid maakt het voor mij als schrijver elke keer weer een feest om een dagboekfragment te publiceren.

 

Omdat ik ook graag voorlees ben ik begonnen om de Jacoba's en de korte verhalen voor te lezen en deze op Instagram en mijn site te plaatsen.

Momenteel leg ik de laatste hand aan 'Eiland 78', een fantasierijk jeugdboek wat zowel voor mij als voor de lezer een groot avontuur gaat worden. Maser Schrijft is niet alleen een uitlaatklep voor mijn eigen werk, maar wordt in de toekomst ook een plek voor filmpjes, schrijftips en meer.

Ik wens je veel plezier tijdens je literaire reis.