top of page
  • Foto van schrijverClaudia Maser

Reflectie van een nieuwe schrijver

Keuzevrijheid


Terwijl mijn manuscript (Eiland 78) op een enthousiaste uitgever wacht, heb ik niet stil gezeten. De afgelopen weken heb ik 45 verhalen gepubliceerd. Korte verhalen, kinderverhaaltjes en Jacoba’s. Ze vlogen uit mijn vingers, soms nog sneller dan dat mijn hoofd de woorden kon vormen. Alle verhalen wilden verteld worden en na 25 korte verhalen begon ik te zien dat ze allemaal verbonden zijn door één thema: “Kiezen”.

De keuzes die we in ons leven maken en welke gevolgen hieraan verbonden zijn. Soms goed, soms drastisch, soms dramatisch maar het blijft een keuze.

Persoonlijk vind ik keuzevrijheid het grootste goed maar het is een verrassing voor mijzelf dat dit thema in mijn verhalen zo naar voren dringt.

Ik schrijf elke dag met hart en ziel. Het is dan ook hartverwarmend dat jullie mijn passie voelen en mijn schrijfsels waarderen.

Dank je wel voor al jullie positieve reacties, likes en hartjes.
50 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

Jacoba

Post: Blog2_Post
bottom of page