top of page
  • Claudia Maser

De aap is los

De laatste 9 maanden heb ik iedere dag aan mijn manuscript Eiland 78 geschreven. Steeds weer herschrijven, woorden schrappen, zinnen verwijderen, namen veranderden, situaties verschoven en ineens is daar het besluit om Eiland 78 los te laten. Ik kijk naar het kruisje rechtsboven van het document en klik erop. Gesloten, misschien voor nu, of misschien voor altijd. De behoefte om een nieuwe leeg document te openen is groot en dat doe ik dan ook. Mijn personage verhuist mee naar een nieuw verhaal. Hij krijgt een nieuwe naam, een nieuw kapsel, een nieuw leven. Ik schrijf en schrijf. Uren, dagen en dan is daar ineens het einde en 'De aap is los', geboren.
47 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

Maser is los

Bezinning

Post: Blog2_Post
bottom of page